Revision 11/2-9/4 2017

revision-hemsida
Lördagen den 11 februari är alla välkomna på vernissage för grupputställningen Revision.
I grupputställningen Revision undersöks problematiken om hur konstnärligt arbete hanteras, värderas, används och utnyttjas utifrån 21 konstnärers perspektiv. Mitt i den stora konflikten mellan arbete och kapital, i en glipa mellan svensk skattelagstiftning och verkligheten, tittar en grupp konstnärer ut och frågar, Vad är arbete, vad är fritid?Medverkande konstnärer:
LOTTA ANTONSSON, PATRIK BENGTSSON, OSCAR GUERMOUCHE, TRINIDAD CARRILLO, LOULOU CHERINET, CAROLINA FALKHOLT , KLAS ERIKSSON, JUAN-PEDRO FABRA GUAMBERENA, BO MELIN, HENRIK HÅKANSSON, ANNIKA VON HAUSSWOLFF, ANNA LAMBERG, GORAN HASSANPOUR, DOROTA LUKIANSKA, YLVA OGLAND, MARIA MAGNUSSON, MATTIAS NORSTRÖM, JESPER NORDA , LINDA TEDSDOTTER, JOHAN ZETTERQUIST

3:e Våningen, Sockerbruket 9, S-414 51 Göteborg, Sweden. Den 11/2-9/4 2017