#DELAMEDDIG

delameddig

Tretton nya skådespelare och fem nya dramatiker gör sin debut på Angereds Teater med pjäsen #delameddig. Manuset är skrivet av deltagare från Angereds Teaters skrivgrupp och spännvidden i dramatiken går från dystopisk realism och kampen med sig själv, till absurd moralpanik och peppande parodi. På scen står Angered Teaterskolas elever och föreställningen är deras slutproduktion.

Från 15 år Spelas 23 mars till 28 april 2018. 
Mer info: 031-331 54 08

Dramatiker: Carmen Jedrzejak, Dastan Sharif, Jouana Hassan, Kateriny Zapata, Ozan Yapisan
Regi: Jakob Tamm 
Scenografi och kostym: Anna Lamberg 
Koreografi Fredrika Byman Moberg
Medverkande Amina Avdic, Arbi Udugov, Hanna Konnebäck, Ida Knapp Drougge, Isabell Gustavsson, Mariam Altamimi, Mona Rinkinen, Mufasa Mahamud, Rahyar Rahimi, Rubina Banfield, Shukri Dahir, Victor Ramos, Ziko Amin

Dramatikernas handledare: Christofer Bocker & Maria Hesse

Längd: ca 90 minuter utan paus
Spelplats: Angereds Teater i Blå Stället
Kalendarium hittar du här.